Sidor

lördag 9 april 2011

Dag 96 och 56.1 kilo

Jag blir så trött, det går upp och ner som värsta berg och dalbanan. Det måste vara omeletten igår eller så har jag samlat på mig massa vätska igen.

Nu blir det lite kaffe och fil innan jag raggar upp en bil så jag kan skjutsa sonen till hans mormor och morfar. Jag ska på fest ikväll så då får han vara hos dom.

fredag 8 april 2011

Middag

Jag klarade inte av att äta dom sladdriga räkorna så jag gjorde en ugnsomelett istället med grönsaksstuvning. Det är riktigt gott även om det kanske inte ser ut som så. 

Dagens mat

Till lunchen idag åt jag sushi och det var verkligen länge sen, man skulle kunna äta hur många bitar som helst.

Nu blir det lite räkor, jag har frysta skalade hemma och dom är inte lika god men det får duga för sämre kan man ju faktiskt äta.

Sommar snart

Som sagt är det snart sommar, om 8 veckor tar jag sonen med mig och far till Kreta för en skön semester i 2 hela veckor. Jag längtar och längtar så jag håller på att bli galen. 8 veckor och ny bikini ska beställas, dyrt och snyggt eftersom jag tänker beställa den från Viktoria Secret i USA men det tycker jag att jag är värd. Sen jag fick min bröstcancer och är opererad så är boobsen olika stora och det är inte det lättaste att hitta något som passat men jag vet att på VC hittar jag alltid något för passformen är bra, kvalitén är super och det tycker jag att mina små vänner ska ha och allra helst nu när jag lyckats gått ner några kilon

Dag 95 55.4 kilo

Ojoj dag 95, otroligt vad dagarna går fort! Ïdag blir det en träningsfri dag, jag har annat att pyssla med hela förmiddan och så kommer ju min skrutt hem efter skolan. Solen skiner och det ska bli skapligt varmt i helgen, skönt.

Kaffe och fil som vanligt.

torsdag 7 april 2011

Middag

Skinka, keso 1 äpple, tonfisk och små tomater har blivit min middag ikväll. Lätt med plockmat som inte tar tid och är klart redan, man blir ju mätt och belåten om bara sockersuget inte dyker upp titt som tätt men det är bara att stålsätta sig!

I morgon är det fredag och Emil kommer hem, han vill såklart ha fredagsmysgodis och det ska han få, han brukar vilja ha lakrits. Jag köper själv ett par av den finaste chokladen som choklateriet kan erbjuda i morgon. Middan får jag klura lite på men det blir inget som min kropp inte behöver iaf. På Lördag är jag bjuden på fingalej med trerätters, snittar, champange och hela rasket. Verkligen jätteskoj ska det bli och välbehövligt, hur ska jag kunna tacka den gudomligt fantastiska människa som ser till andras välmående och inte bara till sig själv♥

Nu säger jag godnatt

Ägg

Hönor är då bra lustiga ändå och så användbara, jag tänkte mest på ägg då förstås. En ingrediens som man kan göra så mycket av MEN jag har nyss klämmt 2 stycken och det var nog droppen, jag klarar inte fler ägg bara så där rakt av hua vilka rysningar.

Nä dags att börja göra lite havreplättar igen, då kan man ju äta dom och ha på så mycket gott.

Mazda

Följetongen om bilen fortsätter, nu är den bogserad, jag fick hjälp av min svåger att lämna den på verkstan igen.

Energi går det åt och då behöver man påfyllning, nu sitter jag och äter mellis bestående av skinka och räk och parmesanröra.

Ska strax iväg och köra ett Corepass, ibland fattar jag inte varför jag tar åt mig så mycket pass för det skulle verkligen vara skönt att inte göra det endaste dugg idag. Jag har 2 pass till ikväll....hårt slit!

Dag 94 och 55.4 kilo

Lättfil och kaffe, bogsera bilen till verkstan IGEN för den startar inte...jag blir så trött på allt. Idag måste jag vara på 3 olika ställen runt i stan och har verkligen ingen lust att gå i regn:( SUCK! Läget att tröstäta en massa godis är hårfin nu...

onsdag 6 april 2011

Böckling

Per lagar till böckling idag och det är ju så grymt gott! Synd att det är på TV och inte hemma hos mig bara...
Visst är det på våren som böcklingarna är som bäst, fast i köttet liksom...har för mig det iaf....ska ut är i gästrikeskärgård och handla mig lite finfisk när det är dags, nyrökt och salt.

Men nu får jag hålla tillgodo med lättfil och skinka som kvällsmål, gött skit de mä!

Stress och middag

Nu har jag stressat järnet hela dagen. Middag blev kycklinglår och räk och parmesan röra, gott! Nu ska jag stressa vidare igen, so long!

Gröt

Jag var bara tvungen att göra lite havregrynsgröt till mellis, nu är jag mätt ett tag till.....vatten är bra, vatten ska mna dricka i mängder, vatten är livets dryck.

Blandad kompott till lunch

Ja nu sitter jag och i princip äter vad som finns. Grymt hungrig efter ett intensivt träningspass. Wild chips, keso, hård smörgås med Messmör och 1 pannkaka med hallonsylt. Ett glas fil också.... Efter Afrikaresan jag var ute på i höstas så känner jag att man har inte vett till att vara kräsen, dom stackrarna så hungriga och fattiga. Jag försöker komma ihåg det när keson står mig upp över öronen och jag egentligen inte vill ha..

Dag 93 och 55.1 kilo

God morgon alla glada! Idag var jag tvungen att göra min morgonprocedur 2 gånger, ja det här med vägningen men jag såg rätt och nu känner jag mig genast motiverad igen.

Frukost med fil havrekli och kaffe.

Ha en skön ljuvlig dag idag.

tisdag 5 april 2011

Spinning och Yoga

Pust och stön! Nu har jag kört ett Yogapass (näst sista gången med den gruppen) och ett spinningpass på det. Jag har inte suttit på en spinningcykel på säkert ett halvår så jag kan lova att jag höll på att smälla av, tungt att vara vikarie ibland...;)

Jag har ätit spenatfylld tortellini av färsk pasta, kände att jag bara behövde det efter träningen, fel fel fel av mig men blev det så ändå.

Tack för tipsen om protein, i morgon ska jag inhandla lite...blev grymt sugen på köttfärsbiffar och Emil ska sova borta ett par nätter och då går det lättare med måltider även om det är min vilja det hänger på vad jag stoppar i mun.

Keso

Keso står mig upp i halsen nu men efter order att äta mer proteiner så har jag nu ätit skinka och keso till mellis ;-)

Skulle verkligen behöva mer tips på god proteinsnacks, känns som att jag har förätit mig på keso, ägg, wild chips, skinka och räkor. Hua det ryser i hela kroppen bara jag tänker på maten...

Dag 92 och 56.2 kilo

Tisdag och här sitter jag med mitt kaffe och lättfil. Kollar på Mina värsta år igen för på nyheterna är det bara krig och elände, det är inget jag tycker är direkt uppmuntrande.

Jag funderar på vad jag ska göra för mat idag, framför allt till middag..får ta och surfa runt och skaffa motivation. Recepten i Dukans bok passar inte mig riktigt men det är kul att ha ändå, nån idé kan man ju få.

måndag 4 april 2011

Boxning

Eftersom jag har mycket frustation och irritation i kroppen nu för att jag är arbetslös, bilen trasig, cykeln trasig och tycker att alla (nästan) i hela världen är ruggit egoistiska så har jag varit på ett boxpass ikväll också. Skönt att få slå ut sig och bli riktigt trött och då är box nästan det enda som hjälper.

Nu sitter jag här med lite lättfil igen, jag klämde även i mig ett päron i förmiddags kom jag på men magen blev som en luftballong efter det. Fast det känns bättre nu iaf.

Middag

Eftersom både bilfan och cykeljäveln (ursäkta språket) är ur funktion så ficka jag ta mig en rask promenad till och från Korpen där jag håller pass, ute vid Gävle Strand som det så fint heter. Det tar ca 25 minuter enkel väg så det gånger 2 och ett CORE pass på 45 minuter så blev jag skithungrig.

Nu har jag ätit lättfil, 2 hårdmackor med skinka och 1 pannkaka (Emil åt pannkakor). Nu när jag skriver det här är jag fortfarande sugen men ska hålla mig ett tag, den får det bli något kvällsfika av nåt slag. Jag måste skärpa till mig nu, det är nära Grekland, sol och bad...jag vill helt enkelt känna mig bekväm i sommar!

Lunch

Ja här är lunchen idag, bräckt skinka, keso, tomater och chèvre. Vatten till det..

Dag 91 och 56.5 kilo

Samma kg som igår, nu blir det väl automatiskt att jag går ner eftersom min bil är trasig och jag får gå överallt men det är inget skoj att laga bil för över 6000 kronor:-(

Frukost som vanlig, lättfil och kaffe...

söndag 3 april 2011

Per Moberg

Jag bukar kolla på Per Mobergs matprogram, han har blivit något av en idol och  inte just för sin mat utan även för hans talang inom skådespeleri. Han är en av dom bättre svenska skådespelare som finns och det är en fröjd att se på när han lagar sin mat. Jag såg när han gjorde pasta med musslor idag och det är nästan att man känner matlukten genom TV:n....mmmm!

Maten idag!

Hittills idag har jag ätit följande:

  • lättfil med havrekli och kaffe, frukost
  • 1 liten övermogen banan, mest för magens skull, mellis
  • lite havregrynsgröt, lunch
  • kaffe
  • kyckling med jordnötssås, middag och jag tog inget ris till
  • lättfil....har ett djävulskt sug i magen nu och är "hungrig" = magkatarr:(
Jag skulle ha ätit makrill men den jag köpte i tomatsås var inte ett dugg god, det var en skumt märke jag aldrig köpt förut men kommer aldrig att göra det igen.

Glass

Jag är en glasstok och kan äta liter vis om det bara var tillåtet. Här är ett recept ur Dukans receptbok (jag orkade inte översätta) jag ska göra den här nån gång när lusten faller på men är det någon som hinner före så berätta gärna om den är god;)

Dag 89-90

Det går åt pipan för mig, jag måste gå tillbaka till cruise om det ska bli någon ordning. Strama tyglar gäller för mig helt klart för att jag svävar bara ut och äter allt som kommer i min väg.

Jag väger 56.5 idag och blääääää!