Sidor

lördag 26 mars 2011

Dag 82 och 55.3 kilo

Upp och ner er och upp...plus och minus mitt mål hela tiden men det är så. Idag känner jag mig extra svullen i magen och har lite ont. Det beror garanterat på ostkrokarna.....det var ingen bra ide med dom starka ändå...

Frukostkaffe med lättfil och havrekli får det bli, funderar om jag ska ta ett par finn crisp också redan nu, jag ska ha ett yoga pass om ett par timmar. Solen skiner och idag tar jag och sonen en tur till stan. Ikväll ska vi på 20 år kalas, nu är ju inte Emil den som kan vara still och vara social än längre tid så det blir nog inte en lång stund men vi får se...

Ha en bra dag♥

fredag 25 mars 2011

Lunch och middag

Till lunchen åt jag en pepparlax sallad och nu på kvällen ska jag skala lite räkor och äta. Jag tar tom ett glas rödvin, känns som jag behöver det nu. Jag har ätit ett par finn crisp till mellis med lite smör på, jag skulle kunna äta ett helt paket för att det är så himmelskt gott.

Ja just ja, jag har till fredagssnack varit och handlat sådana här superstarka ostkrokar, dom är jag så starka att man inte kan äta mycket så jag hade en tanke där;)

Dag 81 och 54.9 kilo

Japp då var det fredag igen och alla kommer att köra med sitt fredagsmys, tror jag blir galen av att se alla på Facebook skriver att dom har det så mysigt men i ärlighetens namn tror jag inte ens hälften har det...

Nu är det morgon iaf och solen skiner, min frukost är lättfil med jordgubbssmak, havre kli och kaffe.

torsdag 24 mars 2011

Middag

Ja idag har jag banne mig inte orkat lagat till något så jag har tagit ett par finncrisp och lättfil...

I morgon är det redan fredag och då ska jag äta lunch med träningstjejerna och sen ha lite fredagsmys med sonen.

Vatten

Vill bara påminna om att dricka vatten...vatten som ger liv åt allt levande....det bör vi vårda mest av allt här i livet..

Makrill till lunch

Mums, idag har jag ätit makrill i tomatsås på hårdmacka till lunch...gott!

Jag äter antingen vanligt hårt bröd eller finn krisp som bröd och jag kan lova att magen har fått sig en rejäl skjuts. Det känns som att det behövs efter allt proteinätande, väldigt sällan tänker jag äta mjukt bröd utan ska försöka hålla det borta och bara ta när jag verkligen är sugen. Som rostad eller nån varm ibland fast med fullkorn för det vita är ju inget vidare egentligen....

Dag 80 och 54.6

Helt otrolig, det har redan gått 80 dagar och det här har varit det bästa i mitt liv (nästa iaf)

Det känns bra att ha hittat Dukan och alla bloggar som har inspererat, så många jag har sett lyckats och mår bra så det här är ingen metod som är dålig på något vis alls. Vi får i oss grönsaker, kött och kolhydrater på ett sunt vis utan att överäta något. Det med Atkins tex, det är något jag aldrig skulle prova på ens...tycker det säger sig själv att endast stoppa i sig fett i oändliga mängder bara är så fel!

GI metoden är väl inte helt fel men det många inte vet är att den egentligen är framtagen för diabetiker. Den är perfekt för dom som har Typ 2 diabetes, den typen som vi äter oss till, förmycket godsaker och för fet mat...

Frukosten idag är lättfil, havrekli och kaffe som vanligt. Nu laddar jag för ett Zumbapass, det är den roligaste träningsformen och man blir så glad så det spritter i hela kroppen. Nu hänger det ju förstås mycket på instruktörerna och jag kan bara säga att råkar ni ha vägarna förbi den här gudsförgätna staden Gävle så gå in på Studion Zenzen, dom vet vad dom pysslar med!

onsdag 23 mars 2011

Lunch

Tidig lunch idag, 2 stekta ägg kryddad med grillkrydda och extra lagrad Grevéost. Jag får ju äta 40 gram ost nu och när man skivar och väger den så är det rätt mycket ändå.
Emil har åkt till Kortis nu ett par nätter så igår gjorde jag hans favoritmat, mjölkmakaroner och köttbullar. Jag åt 3 portioner av det!
Nu blir det proteiner och det är faktiskt lättare att hålla kosten när man är alldeles ensam, tragiskt...

Dag 79 och 55.1 kilo

Solen skiner och det är plusgrade, underbart!

Lättfil och havrekli och Arvid Nordqvist kaffe til frukost som vanligt.

tisdag 22 mars 2011

Dag 78 och 55.4 kilo

Nu är det morgon igen, dagarna går så fort så det är skrämmande. Solen skiner och det är plusgraderm precis som det ska vara.

Kaffe, lättfil och havrekli.

Dagen kommer att bestå av Body-Pump på förmiddan och Yoga på eftermiddan.

Ha en solig och härlig dag!

måndag 21 mars 2011

Dag 76 och 55,6 kilo

Vaknar tidigt och har tydligen sovit klart för idag. Jag lyssnar väl lite på musik innan min lättfil, havrekli och kaffe. 

söndag 20 mars 2011

Lunch

Är hos mina föräldrar och då var det hemgjord potatismos och fläskkorv, det fanns även grynkorv men det kan jag absolut inte äta!

Dag 75 och 55,4 kilo

Äntligen sitter jag och äter min lättfil och havrekli igen, det har gått många dagar nu. Har även ätit 2 skivor skinka.

En av dom 7 dödsynderna är frosseri och det ungefär det jag har sysslat med känns det som, mackor, pizza och godis. Nä nu är det proteiner som gäller i överflöd till veckan.

Jag satt och kikade ut lite bikinis som jag ska skicka efter. Jag och sonen åker till Kreta i Juni och då vill jag ha lite nytt och fräscht, att ha en liten sporre förenklare Dukanresan men det är synd att man glömmer bort dom små belöningarna ibland...