Sidor

måndag 25 april 2011

Dag 111 och 55.8 kilo

Klockan är 9.00 ochdet är 15 grader i skuggan, hur skönt som helst!

Kaffe och fil med lite musli till frukost.

söndag 24 april 2011

Dag 110 och 55 kilo

Det första jag gör på mornarna efter att ha kokat kaffe och satt mig tillrätta är att läsa nätets Aftonbladet. Idag var det en artikel om Xtravaganzas viktminskningsmetoder och pulverdiet, det är många som blir dålig och i dagens handlade det om spruckna tarmar och elände. FY FASEN vad hemskt men jag har alltid tyckt att soppor, pulver och så vidare har varit ett otyg. Det enda riktiga metoden är att verkligen få in ett normalt och sunt tänk gällande mat, det är först då som kroppen svarar på ett vettigt sätt och kan gå ner i vikt.

Normal mat med näring, vitaminer och mineraler precis som Dukan har i sin metod känner jag är fortfarande den mest vettigaste av alla dessa dieter och den fungerar på ett sunt sett.

En sak är det om man verkligen är alldeses för överviktig så hjärtat inte orkar men då ska man läggas in på sjukhus och bli övervakad när man får specialkost, dit ska jag aldrig komma!

Läs gärna repotaget från Aftonbladet men varning för lätt illamående... http://www.aftonbladet.se/halsa/article12926791.ab

Fil med musli och kaffe till frukost.