Sidor

fredag 1 april 2011

Dag 88 och 54.3 kilo

När jag vaknade och tittade ut och ser att det har snöat lite, det smälter och blir blött för det är +1 grader nu. Jag hoppas värmen kommer nu som dom lovar för det skulle vara riktigt skönt. Jag ska sopa av min lilla altan och kanske kunna sitta och bli lite röd på näsan. Undrar om min bil blir lagad idag, det skulle vara bra men jag skulle tro att det bli skitdyrt och det är mindre kul...

Frukost som vanligt med lättfil och kaffe jag hoppar över havrekli idag.

torsdag 31 mars 2011

Mellanmål

Lättfil till mellanmål men nu kollar jag på reprisen från gårdagens "halv åtta hos mig" och blir sugen på annan mat men nononooo, fil är ju gott å :-/

Lax till lunch

Jag har ätit en pamesanfylld laxfilé som var inlindad i en parmaskinka och jag kan säga att det var hur gott som helst.
City Gross har en fiskdisk som är så fin och har så mycket gott så man dreglar varje gång. Jag älskar verkligen fisk och skulle kunna leva på det men risken för att bli för intelligent är övehängande stor ;-)

Lasagne

Lunchen på dag 86, smakade sådär faktiskt..tycker personligen att jag gör godare lasagne själv;-)

Dag 86 & 87 och 55.4 kilo

Igår blev det ingen rapport så den kommer här istället.

Jag åkte till Stockholm igår och strosade runt hela dagen, det värkte i fötterna när jag kom hem men gissa vad jag har sovit gott inatt!

Jag åt fil som vanligt på morgonen och sen när vi kom så var det dags för en tidig lunch, det blev lasagne. En fika med kaffe och blåbärskaka och innan vi satt oss på bussen 18.30 blev det 2 pizza slices från Pizza Hut. Tror inte att det hade någon större betydelse att frossa så igår när vi gick runt i 7 timmar och gjorde av med en massa kalorier.

Idag har det varit fil som vanligt och kaffe till. Nuska jag snart bärga bilen till verkstan eftersom den bara la av efter riks80 när jag skulle från Gävle till Sandviken i Söndags. Tråkigt!

Solen strålar idag och vädergrabbarna på TV lovar värme i helgen, hur gott låter inte det:-)

Ha en skön dag alla♥

tisdag 29 mars 2011

Lunch

Idag efter BodyPump så åt jag kålpudding till lunch, även om jag sa att jag skulle äta endast prottare så kunde jag bara inte låta bli. Jag åt inte potatisen iag utan höll mig till kålpudding, lingonsylt och så var det lite sås till. Mums!

Semester

Nu vill jag verkligen ha lite värme och sol, det känns som att den långa vinterns kyla har etsat sig in i benmärgen för gott. 9 Juni åker jag och sonen till sol och bad, dags att kika lite till på bikinisar. Jag har ju tänkt "belönat" mig med att handla från Viktoria Secret på nätet eftersom det inte finns i Sverige. Jag har handlat där förut och dom är så bra, både bikinis och underkläder men även kläder har dom som är superduper.

Dag 85 och 55.4 kilo

Det här är min standard frukost, lättfil, havrekli och kaffe Det räcker och jag blir mätt, allt handlar om att dra in på maten istället för att äta så man blir proppmätt. Lätt som en plätt för man vet precis hur man ska göra, det svåra är att verkligen inte äta så mycket. 

måndag 28 mars 2011

Dag 84

Nu ska jag försöka ta ett par extra proteindagar, nu är jag riktigt upplåst i magen igen och det känns inget bra.
Inte blev det bättre av att bilen bara la av igår, fick berga hem den så nu står den här på parkeringen. Förhoppningsvis så blir den lagad, det kommer en kille och kollar på den idag.

Jag börja med kaffe och lättfil och havrekli som vanligt.

söndag 27 mars 2011

Protein

På måndag och Tisdag ska jag ta proteindagar, det känns som min kropp behöver det och även mitt psyke. Det känns inte alls bra att vara i den här fasen, jag är okontrollerbar och har noll koll. Strama tyglar och tydligt schema är vad jag behöver....

Dag 83 och 55.7 kilo

Gårdagens middag visar sina spår, 55.7. Det bliv kyckling, potatissallad färska frukter som jordgubbar, ananas och passionsfrukt bla. 3 små öl drack jag.

Idag så åker jag ut till mina föräldrar och där blir det kyckling, ris och currysås. Jag kan lätt säga att min morsa gör den godaste currysåsen jag någonsin ätit. Jag måste bara lära mig att göra den för jag lyckas aldrig när jag försöker.

Här skiner solen fortfarande men det är kallt.