Sidor

lördag 26 februari 2011

En Minnie drink, tjoho!

Middag, supergott! Chicken suzy wong Style!

Lunch

Inga större överraskningar på lunchen idag. Det blev lättfil, havrekli och kanel. Men vet ni, jag sätter tänderna i ett äpple! Gud i skruven vad gott det är med frukt, det riktigt känns hur dom små safterna sprider sig runt i hela kroppen och lämnar kvar alla antioxidanter i kroppens små celler.

Nu blir det en liten stödvila innan jag försöker piffa upp mig för kvällens bravader och festmåltid.

Ha en skön lördag alla♥

Dag 55, 54,3 kilo.

Lite upp igen då men det är inte så konstigt efter måltiden igår.

Nu blir det lite kaffe, fil och havrekli.

fredag 25 februari 2011

Nu ligger jag hemma i min säng proppmätt och trött.

Jag tog fram kameran så sent så kortet blev på bara benen..inte så trevligt förstås men det är bara för att du inte ska hamna i frestelse;)

Jag åt ribs med pommes och drack 2 öl och en cider. Nu kommer jag att somna gott.

I morgon är en ny dag och då en till festmåltid, kanske det blir en efterrätt tom;)

Uppäten god middag, ribs och bärs! 

Mellanmål

Idag har jag ätit 3 stycken "otillåtna" saffransskorpor till mellis. Känner faktiskt av kolhydratbristen nu och det beror ju även på att jag tränar. Det kommer jag säkert inte att känna av efter allt götta jag kommer att sätta i mig under helgen...bilder kommer direktrapporterat från resturangen sen :-)

Dagens lunch på Waynes.

Dag 54, stabiliseringsfasen och 53,7 kilo

Ja idag känns det riktigt bra att ställa sig på vågen och jag ser fram emot att få ta på mig mina nya jeans ikväll :)

Frukost blir lättfil med havrekli och kaffe. Nu ska jag strax köra Emil till skolan men han fick en frukost på Mcdonalds först, jag tok faktisk bara en kaffe där även om jag var supersugen på en mcmuffin.... Han ska sova på kortis tills på Söndag och tycker det ska bli roligt. Lite ovant att ha en hel helg för sig själv och med en massa egentid inplanerat, kul!

torsdag 24 februari 2011

Middag

Jag tog en sväng ner på stan efter lunchen och så provade jag nya brallor, men vad kul att få på sig ett par utan att bli alldeles deprimerad och känna sig riktigt obekväm. Nu känns det bra i kroppen, magkatarren jag hade är så gott som borta. Jag kan känna lite ifall jag äter för stark mat men jag får försöka låta bli det. Fett har jag knappt ätit så jag vet väl inte hur jag skulle reagera på det.

I morgon ska jag frossa på O´learys och då har jag beställt ribs, kanske det kan bli lite ballongkänsla i magen efter dom;)

Ikväll har jag faktiskt bara ätit yoghurt med havrekli och så tog jag en näve valnötter. Nötter och bär plus frukt är nog det jag saknat mest...

Lunch

Jag kör på med kalkon och keso till lunch efter en kort promenad. Jag var till framtisdcentret och fikade, 1 äpple och 2 kakor, frukten är godast ;)

Dag 53, stabiliseringsfasen 54,3 kilo

Ja nu har jag enligt Dukan nått mitt mål även om "min" visare visar lite lägre.
Nu kommaer jag lite smått att gå in i sista fasen där jag får äta 1 frukt, 2 skivor bröd om dagen, pasta-potatis-ris 2 d ggr i veckan.

Jag har inte planerat så mycket men en proteindag i veckan ska det vara och jag kanske blandar men jag siktar först och främst på Torsdagar.

Totalt ska jag hålla på med Dukan i 113 dagar och nu är jag uppe i dag 53.

onsdag 23 februari 2011

Lunch/middag

Idag har det varit mycket att göra fast det egentligen har varit en total vilodag. Nu är jag TOTALT slut efter ett härligt Zumbapass som gör mig så lycklig.

Lunchen idag blev faktiskt 2 mackor och lättfil med kanel. Lite senare blev det 2 mackor till (mellis).

Nu har jag precis ätit min sena middag det smakade gott med grillad kalkon och keso, en skål lättyoghurt till efterrätt.

Dag 52, (proteindag) och 54,5 kilo

Vaknat tidigt trots att jag har sovmorgon. 
Lättfil med havrekli och kanel. Kaffet som vanligt, sista kaffefiltret idag så jag måste komma ihåg att köpa nytt.

tisdag 22 februari 2011

Middag

Pärltomater, lättfil med kanel. Vet inte om det är middagen direkt utansnarare ett mellanmål. Det blir en till måltid lite senare efter Body-Balancepasset.

Dag 51 (proteindag) och 55.1 kilo

Jag hade lite bråttom i morse så den blir en kombi av frulle och lunch.

Lättfil med havrekli till frukost och nu åt jag 2 stycken minutbiffar, det blev en sen lunch efter att ha suttit på framtidscentret och druckit en stor mängd kaffe. Skitduktig var jag också som varken tog chokladkakor eller frukt!

Nu är det vatten som gäller fram till middagen, har inte bestämt vad det blir än...Emil ska äta kycklingkorv men jag är ingen korvmänniska...

måndag 21 februari 2011

Middag

Nu har jag ätit mer skinka, keso och fil..det är ungefär så min matdag har varit under hela dagen. Just ja, några pärltomater har jag tryckt i mig också. Nu är jag slut som artist, först ett Zumbapass som deltagare på lunchen och nu ikväll fick jag rycka ut som ledare på ett boxpass. Även om jag inte var med och slog så blir man rätt slut ändå och bränner en och en annan kalori.

Box är så kul, alla slags männsikor kan vara med, gammal som ung, tjock eller smal, kvinna eller man. Nästa gång ska jag vara med som deltagare så jag också får slå lite;)

Lunch

Lunchen är serverad och den består av en härlig skål med lättfil med jordgubbssmak, vid sidan har jag även keso. Jag tror inte att jag kan äta så mycket mer keso faktiskt, börjar bli aptrött på´t.

Mellanmål

Nu har jag ätit mellis, skinka blev det. Egentligen är inte rökt skinka tillåtet enligt Dukan men det blundar jag för, jag slänger ner skivorna snabbt i pannan så dom drar ihop sig lite och får fram smaken mer. Det är gott och det fungerar.

Snart blir det Zumba, kul och svettigt. Skönt att ruska om kroppen ordentligt och sätta fart på förbränningen.

En liten påminnelse bara, drick VATTEN!

Dag 51, (proteindag) 54,9 kilo

Ja nu kör jag på några extra proteindagar så får vi se vad jag hamnar på sen. Tredje fasen går jag in i när känner att det är dags, kanske redan i morgon hehe.

Nu lättfil, havrekli och en kopp kaffe. Här är det -10 och det snöar lite. Nu är jag less på vintern och vill ha sommar, sol och koskit i hagen.

Ha en dejlig dag

söndag 20 februari 2011

Lunch/middag

Som sagt så har jag fuskat som en jäkla idiot idag...eller hela helgen förresten. Drygt, jobbigt och det är inte ett dugg roligt.Inte för mig iaf men det finns säkert någon som njuter av att andra misslyckas typ...!

Till lunch åt jag mjölkmakaroner, gott som tusan men det straffar sig direkt.
Middagen så blev det keso och bräckt skinka. Jag hade räkor i frysen som jag tog fram men det var såna som var skalade och fy vad dom var äckliga. Jag var tvungen att slänga dom.

I morgon är det en ny dag och en ny vecka. Att behålla motivation är inte det lättaste även om man vill vill vill!

Dag 50, proteindag och 55,2 kilo

Kunde inte hålla mig, jag vägde mig ändå.

Frukost med lättfil och havrekli osså kaffe såklart.

Nu har jag ställt tillbaka mina mål på 53 och dit ska banne mig tomaten gå!
Jag känner att jag har tappat fokus, nu ska jag bli totalt osocial och inte falla för frestelser. Det går lättast när jag är själv och inte är ute och lunchar eller liknande.

Nästa helg så har jag en hel barnledig helg och då har jag middagar på på Fredag och Lördag, det blir en massa kalori intag så jag tror jag ska ta en 5 dagars protein som man nu kan göra enligt Dukan eller är det bara dumt?

Just ja, gårdagens middag blev en Tacopizza ala american style....