Sidor

lördag 19 mars 2011

Dag 74 och 54,9 kilo

Knepigt att det går nedåt på vågen när jag har ätit helt fel och en massa godis på det. Glad för det är ju jag förstås.

Nu dricker jag kaffe och äter lite pizzarester från igår, hemgjord pizza är ju mer som en varm macka ser jag det som och ett par mackor om dagen får jag ju äta ;)

Idag är det klarblå himmel och en jäklarns massa snö, hoppas den smälter bort snabbare än kvickt alltså.

fredag 18 mars 2011

Lunch och middag

Ojoj den här veckan har jag verkligen spårat ut men det gör inget känns det som.
Idag till lunch åt jag makaroner och korv som blev kvar igår, det som Emil inte orkade.

Till middag så blev det en hemgjord pizza och rödvin till, jag dricker sällan vin men nu var jag riktigt sugen faktiskt. Har även köpt massor av godis och ska ha en riktig frossarhelg. På måndag blir det ordning igen (tror jag)

Jag håller på att rensa ur kläder från både Emil och mig, jag har fått ihop 5 sopsäckar! Man skulle ju kunna tro att det bor en familj på 8 personer så mycket som det är. Nu ska jag bli en minimalist!

Ha en trevlig helg alla och må så gott♥

Dag 73 och 55,4 kilo

Lika som igår och det känns bra. Nu har jag bara varit hela vecka och det är så skönt, har inte tränat sen i måndags och det hör inte till vanligheten med det är välbehövligt. Jag har varit så matt sen en vecka tillbaka men det vet jag ju vad det beror på. Nu har jag ätit som tusan och mycket onyttigt, på måndag blir det nya tag igen.

torsdag 17 mars 2011

Dag 72 och 55,4 kilo

Idag var det verkligen tungt att kliva ur sängen, sonen tyckte detsamma.
Frukosten idag är en mugg kaffe, rostad fullkornsmacka med jordnötssmör. Inte tillåtet men fullt med energi som min kropp verkar behöva nu. Soligt och kallt idag med.

onsdag 16 mars 2011

Dag 71 och 54,6 kilo

Helt stilla och jättehungrig idag, jag tar en rostad fullkornsmacka eftersom jag inte har handlat någon ny fil. Det blir lugnt idag också, mådde illa igår och det är nog många faktorer som spelar in där. Nu blir det vila från träning några dagar och bara vara hemma och fundera över livet.

Ha en bra dag

tisdag 15 mars 2011

Mår illa

Jag mår illa, ont i magen och har jordens huvudvärk. har säkert feber eftersom jag har sovit en hel del. Det går mycket magsjukor lite här och där nu, jag var på en föreläsning med Paulo Roberto igår och där bjöds det på wienerbröd. Såklart åt jag upp det men skulle nog inte ha gjort det...men gott var det:)

Försöker få tag på vikarie till yogan men det är inte det lättaste, jag tänker absolut inte gå dit och ha något pass för att riskera kräkas på scen. Vilken syn alltså och snacka om att skrämma bort deltagarna.

Dag 70 och 54,6 kilo

Kaffe, fil och havrekli. Solen skiner och det är minus 6 grader. Jag skriver lite mer senare men nu har jag lite andra små pysslor att göra.

måndag 14 mars 2011

Dag 69 och 55,3 kilo

Jag vaknar av att det regnar, det droppar på fönsterbläcket. Det är ganska mysigt även om klockan endast är fem på morgonen. 

Jag ligger kvar ett tag till i sängen och lyssnar innan jag börjar med dagens pysslor. Som vanligt kommer jag att äta lättfil, havrekli och kaffe. Ha en skön måndag gott folk.

söndag 13 mars 2011

Dag 68 och 55,6 kilo

Som ni ser så svänger vikten dagligen, det är inget man kan ta fasta eller bryta ihop över för så kommer det vara hela livet.

Igår fyllde min systerson 21 år och då var det smörgåstårta, jag tog 2 rejäla bitar och gott var det. Jag måste nog göra ett tiktigt schema över maten annars så blir det bara hipp som happ med dagarna. Fick ett bra tips från forumet igår över hur det kan se ut så jag ska fundera lite.

Lättfil, havrekli och kaffe.