Sidor

lördag 28 maj 2011

Trött

Jag är så fruktansvärt trött idag, grannarna har fört ett jävulskt liv inatt. Det blir tungt, jag ska iväg och ha Yogan snart också men har ingen lust med det heller...

Jag börjar iaf med kaffe, fil och musli så får vi se hur gammelgumman mår sen...

Idag var det iaf 54.7 kg på vågen, trots tacos och lite godis ;)

torsdag 26 maj 2011

Frestelser...

Jag är ju en grym godisråtta som försöker hålla mig ifrån elände under veckorna. Är det då inte lite uppkäftigt att jag lyckats få tag på ett hårschampo som luktar varm kolasås, ni vet sån där man kan få på en ljuvligt krämig god vaniljglass?

Nu sitter jag här, godissugen och luktar kolasås...Vad kan jag säga mer än att livet är som en fars!

55.1

Just det, idag är det 55.1 kilo på vågen, det känns bra. Jag har igen återgått till Dr Dukans rekommendation som är 54.5 kilo...grrrr, egentligen vill jag till 53 men det verkar vara stört omöjlig ve och förbannelse...

Kämpa på så gott det går och går det inte för stunden så är det bara att ta nya tag när det känns ok....plättlätt! :-)

Yttligare en dag

Japp, då är det dags för kaffe, fil och musli igen. Jag äter just nu en musli från Frebaco som heter Frukt&bär. Det är lite torkad frukt men inte alls mycket, det kanske inte är den godaste muslin jag ätit men den går helt klart ned.

Idag ska jag ta en promenad, det är ju så härligt nu när det har kommit lite värme. Snart är det dags för Grekland också, bara ett par veckor kvar. Jag skulle ha köpt en bikini från Viktoria Secret men jag hoppar över det denna gång. Jag har väl nån gammal trasa att sätta på mig som får duga.

onsdag 25 maj 2011

Pigg och alert

Vaknade klockan fyra i morse, jag förstår inte varför jag ska hålla på så. Skulle vara rätt najs att få sova till klockan 6 iaf...

Nu dricker jag kaffe och tittar på något dåligt program på TV, till frukost ska jag äta skinka och lättfil med musli.
Det smakar så otroligt gott med musli om man jämför med havrekli som jag tuggat i mig några månader. Största uppdraget i affären är att leta upp någon musli som är osötad men ändå håller sig smakande. Jag tycker om när det är russin, torkad frukt i den och det blir ju inga mängder så det gör varken till eller från i kolhydratsfrågan.

Ha en bra dag och ta det lugnt i all jobbstress.
Kram

tisdag 24 maj 2011

Duktiga jag;)

Idag har jag varit riktigt duktig när det gäller maten. Till lunch åt jag en laxsallad och till middag blev det kokt skinka och nötter.

Gråmulen dag

Idag är det lite gråmulet men ändå rätt varmt, skönt att ta en promenad i det här vädret.

Nu ska jag äta frukost, kaffe och resten av jordgubbarna jag har kvar sen igår. Mums med jordgubbar, det här var Belgiska men jag längtar till vår lansd jordgubbar blir mogen.

Idag var det 55.7 kilo på vågen.

måndag 23 maj 2011

Lunchen

Lunch

Oj vilken sen lunch idag och jag kunde inte låta bli jordgubbarna som skrek efter mig på affären, precis som nötterna;) 

Nu blir det proteiner!

Jag har blivit totalt kass på att skriva här, ibland får man liksom bara nog och tröttar tillfälligt på saker och ting.

Nu ska jag ta mig några dagar proteiner, känner att jag behöver det efter en hel del fusk och obalans i magen igen. Jag ska ladda kylen idag med kyckling och räkor. Keso kan jag tyvärr inte få in i min skalle mer, urk!

Jag blir så glad av vissa saker, jag har en kompis som är rätt envis och lite tjurskallig men jag tycker om henne ändå;) Nu har hon fått nog av sin vikt och bestämt sig för att prova Dukanmetoden. Hon har gjort det i 6 veckor och gårr ner 9 kilo! Fantastiskt bra och jag är så stolt över henne, tänk vilken skillnad det gör på humör och hela hennes person. Självförtroende blir större och ta bara det här med kläderna, jag tror att dom flesta som går ner i vikt glädjer sig mest över att kunna få på sig kläder man vill ha.

Ni får ha en härlig dag och som sagt, kämpa på och gör så gott ni kan:)