Sidor

lördag 23 april 2011

Dag 109 och 55 kilo

Start ska jag ha ett Yogapass på självaste påskafton och jag ångrar mig att jag sa ja just idag när jag helst av allt bara vill vila...

Kaffe och fil till frukost, solen skiner men det är inte speciellt varmt eftersom det blåser från havet.

fredag 22 april 2011

Dag 108 och 55 kilo

Good morning! Nu sitter jag och dricker kaffe, vi ska snart ge oss iväg till MAX i Uppsala där Emil ska få hppa på nästa bil till Göteborg. Han ska vara där där under helgen men kommer tillbaka på söndag fast bara för att få en nypackad väska och åka vidare till kortis ett par nätter.

Jag själv kommer inte att göra ett dugg under påsk mer än någon promenad hit och dit, jag har fått en ny lägenhet som jag hoppas på att få men det svaret får jag väl inte förrens om ett par veckor. I så fall är det inflytt 1/6 och jag hoppas verkligen! Tror nästan jag ska börja packa;)

Glad Påsk på er och njut så mycket ni vill av ägg och lax, godis får man bara ont i magen av..hehe.

torsdag 21 april 2011

Lunch

Eftersom Emil åker bort i morgon så fick han bestämma lunchen, han ville äta på Frasses. Jag åt chinamat, kyckling med grönsaker och en panangcurry. Till mellanmål har jag ätit rökt lax och det blir det till middag också, jag är inte så kräsen utan kan äta lika mat några dagar i rad.

Dag 107 och 55 kilo

Idag har jag varit uppe i ottan men det är inget ovanligt, har ju aldrig varit bra på att sova länge på mornarna.

Kaffe såklart och yoghurt men en klick lingonsylt till frukost, jag tar även lite linfrö för jag har har fortfarande inte köpt havrekli men i ärlighetens namn så är jag less på klin också.

onsdag 20 april 2011

Lunch

Till lunch så har jag ätit pepparlax med lite romsås till, nu kommer jag på att jag inte har druckit en droppe vatten...måste rusa och klämma en liter. Hörs till middag!

Just ja...

Det blev ett gäng räkor till middag igår, stora fina med mycket smak...älskar räkor!

Dag 106

Samma igen även kaffe och yoghurt, vaknat med huvudvärk och känner mig lite yr (mer än vanligt). Ska snart ge mig ut för lite frisk luft så kanske det går över.

Ha en bra dag alla så kämpar vi på så gott vi kan och kan vi inte just i dag så skit fullständigt i det för det kommer en ny dag i morgon:-)

tisdag 19 april 2011

Ingen bra dag!

Det har varit en riktigt pessig dag idag, humöret är lägre än lägst. Jag och min unge var till Mcdonalds och åt lunch. Igår bakade vi en "radiokaka" som jag har tagit av idag. Vetetusan vad det är men nääeee... helt klart en grymt dålig dag idag....:(

Dag 105 och 55.4 kilo

Same same same......kaffe, yoghurt!

måndag 18 april 2011

Lunch

Lunchen blir detsamma som gårdagens middag, köttfärssås och blomkål. Ikväll tar jag bara proteiner till middag men jag har inte bestämt vilken slags. Från det ena till det andra så har jag grymt ont i nacken idag, undrar varför för det känns verkligen inte alls som en naturlig smärta som typ nackspärr eller träningsvärk.

Dag 104 och 55.4 kilo

Japp, samma som igår och jag verkar inte kunna göra något åt det. Nu har vi påsklov, härligt!

Frukost med kaffe, lättyoghurt med kruskakli (slut på havre). Emil sover fortfarande så han får sin frulle senare.

söndag 17 april 2011

Vädret

Apropå ingenting så är det bra härligt ute nu, hela 14 grader och klockan är över 22.

Räk och parmesanröra

Den supergoda räk och parmesanröran har jag köpt färdig i charken här på ICA Söder, jag kan tänka mig att den inte är ett dugg svår att göra egentligen. Det är alltså grovriven parmesan, räkor blandad i en gegga som säkert är gjord på lite majonäs och typ creme fraiche, den är inget frän i smaken utan bara len och kryddad med lite svartpeppar tror jag. Jag ska testa att göra den själv men då vill jag ha lite mer räkor och parmesan i än vad ICA har. MUMS!

Middag

Köttfärssås och blomkål till middag, det var gott men lite väl salt av buljongen jag hade i pannan. 

Stekta ägg

Nu har jag ätit 2 stekta ägg till mellanmål och yoghurt med en klick lingonsylt, planering för lunch och middag skapas i mitt huvud...vad det blir kommer att visa sig..

Dag 103 och 55.4 kilo

Inget är stabilt här och jag vet inte riktigt varför, är det den lilla sylten jag haft i filen, är det räkröran som jag har ätit fast det bara var en liten liten mängd? Suck iaf och aningen irriterande!

Nu blir det lättfil med kanel och kaffe.