Sidor

lördag 5 mars 2011

Mellanmål

Jag älskar glass och helst Ben & Jerrys glass och nu är jag gryyymt sugen, nästa så jag håller på att bli galen!

Nu är ju det ett big nono och jag ska banne mig hålla mig så jag tuggar väl i mig ett äpple i stället (även om det också är gott)


Lunch

Tidig lunch eftersom jag är uppe med tuppen. Grillat kycklinglår (jag tar bort skinnet såklart) och en räk och parmesanröra, pärltomater. Jag älskar tomater och helst dom små men allra allra helst dom grekiska på plats;)
Parmesanröran är inte Dukan godkänt men eftersom jag får äta lite fritt så kan jag inte motstå, jag lovar...det är bara 127 gram:)

Dag 62 och 54 kilo

Känns otroligt bra att vikten håller sig men det är verkligen en kamp med tanken och att motstå vissa förödande godsaker.

Lättfil med havrekli och kaffe till frulle. Nu bär det av för att ha lite morgonYoga, så skönt och välbehövligt. Alla kan yoga oavsett kön, smal, tjock och what ever...♥

fredag 4 mars 2011

Middag

Eftersom jag får äta ost så fyllde jag skinka med chèvre och fräste i pannan. Det smakade bra men jag skulle nog gjort den i ugnen ist. Till det tärnade jag ett äpple och dricker vatten.

Lunch

Jag åt en sen lunch men vad gör väl det. Smarrade på en laxtournedou med kräftröra, hur gott och mättande som helst 

Nu kollar jag på en film och bara är för sen blir det till att plugga lite träningsmusik. 

Dag 61 och 54.5 kilo

Men vad hände med dag 60 kan man ju undra? Jag hade så mycket att göra så jag tog mig inte tiden helt enkelt att skriva.

Igår hade jag seniorgympa, åkte och lämnade Emil till sin pappa/farmor/farfar i Åkersberga, han ska vara där hela helgen. På kvällen hade jag ett yogapass. Ibland så känns det som att det blir lite för mycket men och andra sidas så väljer jag ju själv dom flesta gånger..

Måste erkänna att jag har varit i en liten svacka med mat och inspiration men nu tror jag att jag har hittat tillbaka till den. Tack för samtalet igår sötaste Åsa, du har fått mig att fundera och komma "back on track" igen. Det känns så skönt att veta att vi är fler och att vi peppar och motiverar varandra.

Frukost idag är lätt jordgubbsfil med havrekli och kaffe.

Hoppas ni alla får en fin fredag♥

onsdag 2 mars 2011

Lunch och sportlov

Det är ju sportlov här nu och Emil ville vara hemma med mig idag. Måndag och tisdag var han och badade med fritids vilket är kul.

Vi tog en tur till Valbo och gick på Donken, Emil åt nuggets och jag tog en kycklingsallad.

Dag 59, 54.8 kilo

Lättfil, havrekli och kaffe till frukost idag plus en hårdmacka med 2 skivor Lönneberga skinka.

Igår hade jag en ordentlig hunger och ätardag. Lunchen så sundade jag gott med sushi och en massa annan orientalisk mat från buffe. På kvällen åt jag hårdbröd med skinka och havregryn fräst i kastrull med lite smör och socker. När jag har tränat mycket så blir jag ju hungrig och kräver en del kolhydrater, det är bara att acceptera det.

Idag blir det mer träning, jag kanske om det känns rätt ska rycka in och köra typ Zumba ..det heter latinomoves från sveriges osmidigaste höftrullare ☺

tisdag 1 mars 2011

Missuppfattning

Jag har missuppfattat den här stabiliseringsfasen.

Den ska jag tydligen dela upp i två delar varav den första delen får jag ha 1 fri måltid istället för 2 som jag trodde. Ok, det ska väl gå det med, som jag skrev tidigare så tänker jag byta ut det mjuka brödet mot musli och sockerfritt såklart då. Eller så tar jag hårdbröd med en ostskiva på.

Nu ska vi se om det blir ordning på torpet igen...

Dag 58. 55,5 kilo

Det här är inte bra, 55,5!

Igår åt jag bröd och nu är min mage i uppror, jag ska inte äta sånt jag inte tål tydligen. Jag ska byta ut brödet mot musli istället.

Frukt är gott och faktiskt är det äpple jag är sugen på mest. I normala fall så äter jag mycket frukt och dricker en hel del juice så just juicen saknar jag jättemycket.

Frukost är lättfil, havrekli och kaffe som vanligt.

måndag 28 februari 2011

Dag 57 och 55.4 kilo

Ännu mer upp, jäkla helg rent ut sagt och allt mumma jag åt och drack. Skönt med vardag igen så jag får äta nyttigt..:)

Lättfil med havrekli, kaffe på det sen är frukosten avklarad.

Ha en bra Måndag.

Det blev lite si och så med maten igår men under hela dagen så har jag ätit, äpple, fullkornsbröd, bräckt skinka, fil, keso.

söndag 27 februari 2011

Kvällsmål

Till solsidan åt jag bräckt skinka och det smakade utomordentligt och perfekt med lite salt en dag som denna.

Lunch/middag

Nu när jag får äta fullkornsbröd så har jag tagit en skiva till lunch med skinka och en till middag, även filmjölk.

Ett äpple som mellis.

Dag 56 och 55,3 kilo

Herre jösses alltså! Ett helt kilo upp efter helgens frosseri, då kan man ju verkligen se svart på vitt hur det blir om man inte tänker på vad man äter och dricker dagligen. Skönt med Söndag igen och mina nu lite sundare matvanor. Frukost blir en liten drickyoghurt, lättfil med havrekli.