Sidor

söndag 23 januari 2011

Middag

Här är kvällens middag, jag gjorde en liten röra på kesella, vitlökspeppar och chili att dippa räkorna i. För mig är det viktigt att låta alla grönsaker stå framme en liten stund innan servering. Smaken kommer fram mycket mer och det blir så mycket godare.

3 kommentarer:

  1. Gud vad gott, det såg ut!
    Den röran ska jag testa till räorna idag!

    Mvh Kin@

    SvaraRadera
  2. Ja, du efter helgen, visade inte vågen vad jag ville igår morse :(

    Däremot idag, så var jag tillbaka på 59.0 igen, längtar efter och drömmer om vår MAX-burgare, 2 kg kvar.

    Har även bestämt mig att nästa helg skall vara full av proteiner och absolut inget vin.....
    men det är ju bara måndag ännu.....

    // Å

    SvaraRadera
  3. Japp vi bestämmer så, protein på högsta nivå...!

    SvaraRadera