Sidor

lördag 8 januari 2011

Lunch

Till lunch blev det saftiga köttfärsbiffar med 1 stekt ägg och keso till. Proppmätt och det var gott! Kryddat med en hackad vitlök, peppar, lite paprikapulver och en liten gnutta salt. Jag hade även i ett ägg och lite havrekli i köttfärssmeten så den håller ihop bättre.

2 kommentarer:

  1. Hej.....

    Vad blandar du i biffsmeten?
    Får man äta hur mycket lök som helst?
    Hur är det med vitkål?

    Du borde börja ta arvode från mig å mina frågor ;)

    // Å

    SvaraRadera
  2. Vitkål tror jag man kan äta men inte hur mycket som helst. I det stora hela så ska tallriken bestå av mest proteiner som kött, kyckling, fisk även om det är en protein/grönsaksdag:)

    Fråga på, då måste jag leta svar om jag inte vet dom ;)

    SvaraRadera