Sidor

torsdag 20 januari 2011

Lunch, mellis och middag

Idag har det varit en konstig dag. Jag har haft dåliga rutiner med maten så det har inte alls varit bra. Jag har ätit kalkon, bräckt skinka, keso, Yoghurt.

Jag fick rycka ut på akutpass till Parkbadet och hålla 3 pass på raken, gissa om jag är slut i kroppen nu! 1 Core, 1 spinning och 1 muskelpass....det blir så det här tiden på året när många är sjuka. Vad jag motvilligt erkänner är att jag har klämt en Snickers och en banan före och mellan passen...inte alls bra men energi krävdes!

Jag skulle jättegärna vilja ha tips på några typ "bars" som jag kan göra själv och som är "tillåtet" enligt Dukanmodellen... något lättsamt som man kan ha i bakfickan vid behov.

4 kommentarer:

  1. Kokt ägg, en burk keso med lite kanel.
    har du en grönsaksdag, så kan du ju ta med avocado och krydda med grillkrydda.
    Ett gäng köttbullar, 2 biffar.
    egengjord Ägg & tonfiskröra/skinkröra
    Variationerna finns, det är nog bara fantasin, som sätter stop...
    Mvh Kin@

    SvaraRadera
  2. Efter den dagen med alla dessa träningspass, hoppas jag att du kunde sova hela natten. Vi ska få främmande på lördag och jag har letat desperat efter ett recept som passar alla, tillslut hittade jag ett gammlat GI-recept. Så kycklingwok med nudlar får det bli, nudlar till de som får äta vill säga.

    Ha en bra dag <3

    SvaraRadera
  3. Köttbullar är bra att ha i bakfickan iofs:)

    Kycklingwok låter supersmarr, ha en bra dag själv ♥

    SvaraRadera
  4. Havreklikakor, havreklimuffins eller Dukangaletter som man gjort själv kan man ju ha med sig som snacks.
    Själv gör jag inte det så ofta eftersom min ranson av havrekli brukar gå åt till frukostyoughurten. Men jag är storkonsument av Wild chips och Schinkenchips som tyvärr är dyrt men perfekt snacks för oss Dukanare.
    Funderar starkt på att göra eget torkat kött i ugnen, då kan man ha koll på saltet (och ekonomin). Hittade recept som jag ska testa.
    http://www.kanotguiden.se/xsvaljak/biltong.htm

    SvaraRadera